Доставка

Доставка

Заявените и потвърдени поръчки се обработват, предават на куриер и доставят до Потребителя  до три работни дни от деня на потвърждаването им, а за по-малките населени места – до 5 работни дни. Потребителят следва да приеме всяко възможно удължаване на времето за доставка, което се дължи на забавяне поради непредвидени обстоятелства извън контрола на Търговецът, в съответствие с предвиденото в съответните разпоредби на Закона за защита на потребителя. Поръчаната стока се доставя в подходяща  за вида й опаковка.

Веднага след доставката стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари, други щети и всяко друго несъответствие на стоката с договора за продажба следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА.

При предаване на стоката потребителят или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е самият потребител, но е съгласен и приема стоката при доставката и е на посочения от потребителя адрес за доставка, както и всяко надлежно упълномощено лице от потребителя.

 В случай,че потребителят не бъде намерен на адреса, посочен в заявката и съответният куриер не може да осъществи доставката според графика, на вратата на адреса за доставка се оставя известие с телефон на куриера, с който Потребителят следва да се свърже в рамките на три работни дни или се следват правилата на уведомяване на съответната куриерска фирма. За повече информация, моля посетете сайта на Еконт : http://www.econt.com.  При липса на комуникация и невъзможност да се връчи пратката, договорът за онлайн продажба се прекратява автоматично и стоката се връща на Търговецът. Стойността на доставката не е включена в цената на стоката:

 

1.След направата на поръчка в сайта, ще получите потвърждение по имейл, че е приета успешно.

2. Обаждане по телефон за потвърждение за поръчка ,ще получите само ако сте нов клиент или сте поръчали без регистрация. Във всички останали случаи поръчката директно ще Ви бъде изпратена, без да получите обаждане от нас.

3. Времето за доставка е от 1 до 5 работни дни в зависимост от населеното място. НЕ извършваме доставката в неделя и през официалните празници.

4. Доставката се извършва до посочен от вас адрес или до офис на куриерските фирми Еконт или Спиди.

Безплатна доставка се предлага за поръчки на стойност над 100.00 лв., независимо от броя на артикулите, поръчани с една поръчка. По изключение, при поръчка на по-големи количества или по-тежки от обичайното стоки, стойността на доставката се оскъпява, като Потребителят ще бъде информиран предварително за стойността на оскъпяването.